Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro gitar alacağım, tavsiye...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

aynen katılıyorum arkadaşa.les paul kadar mükemmel bir rock ikonu bilmiyorum.bende epi les paul standart plus top kullanıyorum ve tonlarından çok memnunum.senin yerinde olsam 2. el benim gitardan bakmanı tavsiye ederdim.o fiyatı kuruşuna kadar hakeder...

Yorum

Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar.Bence de Les Paul tam bir ikon.Death Metalcide de var Punk çıda da var Rock çıda da var.
      Ama bir de strat a bakın(Tamam tonlarına lafım yok.Taklit edilemez bir tonu var).Blues,Caz ya da Rock dan öteye gidemiyor yelpaze olarak.

Yorum

Tip açısından düşünürsek bence kullanıcının göz zevkine kalıyor o durum

Yorum

Kirk-Lee isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Tip açısından düşünürsek bence kullanıcının göz zevkine kalıyor o durum

Yok dostum öyle olmuyor işte Les Paul bir süre sonra seni hipnotize edip etkisi altına alıyor başka gitar beğenmiyorsun yani

Yorum

aylarca les paul bir gitar kullandım.. bence çok bıkkınlık veren bir gitar tipi.. tamam belki bin eurolar verip bir gibson alsam çok rahat çok kullanışlı gelecektir ama genel olarak hem tipi hem klavyesi hemde yerçekimine yenik düşüşüyle hantal bir gitar.. hiçte büyüleyici değil

konuyu açıp yorum bekleyen arkadaşımıza cort gitarlara güzelce bir bakmasını öneriyorum.. öyle 700 800 civarı bir paraya cort'tan şekil itibari ile çok güzel gitarlar bulunabilir, ki fiyatına göre genel olarak iyi performans verir cort gitarlar.. yalnız slash üzerinden gitara sarılmış olduğunu düşündüğüm bir insan olarak seni, K serisinin gitarları çok şekildir ama hiç sana gitmez diyebilirim, saygılarımı sunarım..

Yorum

dünya üzerinde rr kasa gitar olduğu sürece les paul kasa gitara ısınamayacağım.

Yorum

Les Paul ların önce şekillerine hayran olursun sonra klavyesini eline alırsın fretleri biraz önde gelir sana sanki her an eline batıp açıtacakmış gibi hissedersin ama 2 gün sonra bakarsın ki herhangi bir strat ı çalamıyorsun les paul un o kalın fretli,ahşabı çerçeveli klavyesini arıyorsun işte o zaman les paul aşkı başlıyor anlıyorsun ki gerçekten les paul ları seviyorsun.deneyen ler bilir denemeyenler de hakkında kötü yorumlar yapar ancak.siz gitarı görüntüsüne bakarak alıyorsanız ve gitarın elinize oturup oturmayacağını,nasıl çalabileceğinizi,vücudunuza yatkınlığını vs. yi düşünmüyorsanız size diyecek laf bulamıyorum...

Yorum

Redwings haklısın ama ben zonguldakta en fazla cort x2'yi deneyebileceğim bir dükkan bulurum, zaten müzik aleti satan tek bir yer biliyorum merkez ilçede :/

Bu durumda internetten yorumlara bakarak mydükkan'dan alıyorum her şeyimi, insaf :/

Yorum

redwings. gibson les paul studioyuda denedim. RR gibisi yok. kısaca demek istediğim zevkler ve renkler tartışılmaz. rahatlık konusuna gelince oda kişiden kişiye değişir.

Yorum

BlAdEMASTEr isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      RR gibisi yok. kısaca demek istediğim zevkler ve renkler tartışılmaz. rahatlık konusuna gelince oda kişiden kişiye değişir.
                      Offf!!! Dostum şimdi beni can evimden vurdunn!!
                      Hayalimde iki gitar var.

Biri Gibson '57 Goldtop

Diğeri Jackson RR1

Şekillerine bakıp birbiriyle ne alakası var diyebilirsiniz ama öyle işte
                      Bu da benim sevdam

Yorum

lemmy_fan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Offf!!! Dostum şimdi beni can evimden vurdunn!!
                        Hayalimde iki gitar var.

Biri Gibson '57 Goldtop

Diğeri Jackson RR1

Şekillerine bakıp birbiriyle ne alakası var diyebilirsiniz ama öyle işte
                        Bu da benim sevdam
                        saygı duyarım.

Yorum

Klavyesi desenli, güzel tonlu, nispeten ucuz bir gitar için ;

Schecter Damien 6 SBK - Satin Black Elektro Gitar

aslında ucuz ama dolar fırlayınca pek ucuz olmadı
                          EMG Hz manyetiklere dikkat

Yorum

konuyu saptırmak amaclı degil ama rr3 hakkında bılgısı olan varmı ne üretimi oldugu falan hangı tür müziğe hitap eder

Yorum

Yorumlarin için teşekkürler. Slash üzerinden gitara sarildiğim doğru almak istediğim gitarin hem sesi hem de görüntüsü güzel olsun istiyorum. Les paul kasa olmasini isterim elbette ancak olmasa da olabilir. Les paul olmayip da güzel görünen gitarlar da var. Jem klavyeler çok güzel oluyor. Ama onlar da biraz pahali diye duydum. Tarzimi biliyosundur, konuda belirtmiştim. Sence bana hangi gitar, hangi model gider? Fiyat araliğini 500 ytl ye kadar ve 500-700 ytl arasi olarak iki şekilde belirtmek istiyorum. Ilk tercihim 500 ytl'ye kadar. yardimci olursan çok sevinirim...

Yorum

merhaba arkadaşlar bn fender squier stratocaster almayı düşünüyorum fazla param yok siz bu gitar hakkında ne düşünüyorsunuz bana acil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X